Manuscripta – September 1, 2012

Saturday September 1 there’s the annual opening of the book season. The season will kick off with the Manuscripta event in the Westergasfabriek in Amsterdam. I will be take part in two events.

At 15:30 I will take part in a roundtable discussion on book-apps and 3D developments (i.e. games).

Games, 3D-stuff en apps die het boekenvak zullen opschudden. Dat beloven Guus Bauer, Gwena Yaouen, Gert Jan Schikker, David Nieborg en andere kenners die nieuwe toepassingen laten zien, waaronder de ‘Lees dit boek’-app en de ‘Ja Maar’-app.

Then 16:45 will the very first time I’ll openly talk about my upcoming book. I’ll be interviewed for 15 minutes by Karin van As about the ideas in my book and why writing a book about games makes sense in the first place.

In ‘Games. Voorbij de verwondering’ bundelt David Nieborg op een toegankelijke manier zijn (wetenschappelijke) kennis over de belangrijkste computergames, de industrie en creativiteit die erachter zit en de (vermeende) invloed op spelers/gebruikers.

See the Manuscripta.nl website for more information, tickets and more interesting talks.

Creative Commons Licentie
Unless indicated otherwise, this work is licensed under a:
Creative Commons BY-NC-SA 3.0 Unported License.