Keynote at congres Duurzame Inzetbaarheid – June 15, 2017

If there is one domain that benefits from considering playful and gameful approaches, it’s HR and the realm of employee retention. I’ll give a keynote for the Congres Over Duurzame Inzetbaarheid. Here’s the blurb:

“De game-industrie blijft maar groeien. Wat te denken van het puzzelspel Candy Crush met meer dan 350 miljoen spelers? Is dit succes te vertalen naar de wereld van werken? Games, gamification en “gameful design” vormen een startpunt om na te denken over het vergroten van de betrokkenheid bij werken, werven en selecteren. Kunnen medewerkers spelenderwijs aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Aan de hand van populaire games en startups in het HR domein biedt deze lezing een introductie in de wereld van games en gamification die eindigt met concrete tips, do’s en don’ts, waar HR-professionals direct mee aan de slag kunnen.”

Date: June 15, 2017
Location: Van Der Valk Hotel, Veenendaal (NL)
Time: 11:50-12:30
Language: Dutch

Creative Commons Licentie
Unless indicated otherwise, this work is licensed under a:
Creative Commons BY-NC-SA 3.0 Unported License.