Book chapter on Dutch Game Industry

NLinIdeeen

After publishing a chapter for the Maven Publishing on winning, I contributed to a new book series called “Netherlands in ideas” (Nederland in ideeën), also known by its tagline “Inspirerende, controversiële en vermakelijke ideeën van de mensen van wie je ze het liefst wil horen”.

In 100 brief chapters Dutch thinkers (academics, politicians, journalists, etc.) offer insights and ideas that have changed the Netherlands. My chapter is on the growth of the Dutch game industry. The book can be bought online here, an ebook is only 10 euro’s!

Nederland in ideeën is het eerste boek over de fiets, de pil, het feminisme, Big Brother, gentherapie, de flitspaal, sociale robots, kweekvlees, absurdistische cinema, kwantummechanica en 91 andere ideeën, inzichten en innovaties die Nederland hebben veranderd, of dit in de toekomst gaan doen.

Download chapter outline & sample chapter (.pdf)

Creative Commons Licentie
Unless indicated otherwise, this work is licensed under a:
Creative Commons BY-NC-SA 3.0 Unported License.